Corian toepassingen

Algemeen

CORIAN is een uniek materiaal. Het biedt de ontwerper de volle vrijheid om de meest creatieve interieurontwerpen uit te werken. Met CORIAN kunnen naadloze overgangen worden gerealiseerd tussen afzonderlijke tabletdelen of tussen het tablet en de spoelbak. Een keukentablet van 6 meter uit één geheel? Een volledig naadloze douchecabine, maar mét een strak design? Een hoektablet in L-vorm met aan beide zijden een tablet van meer dan 4 meter, die samen één geheel vormen? Met CORIAN kan dit allemaal!

 

CORIAN is verkrijgbaar in meer dan 100 inspirerende kleuren. De werkbladen zijn combineerbaar met een groot aantal integreerbare spoelunits, eveneens in CORIAN. Ze zijn bijzonder praktisch in gebruik, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en vlekbestendig. Een bijkomend voordeel is dat bij eventuele accidentele schade plaatselijk reparaties kunnen uitgevoerd worden.

 

Ook kastdeuren en ladefronten (zie onze keukens en badkamers LINK), of zelfs een volledig meubel in CORIAN behoren tot de mogelijkheden. Dankzij CORIAN kan u uw verbeelding de vrije loop laten, en uw woning dat net ietsje meer geven.

   

CORIAN GARDEN is een designproject, gerealiseerd voor de Milano Design Week 2006. In dit project werden de nieuwe kleuren van 2006 voorgesteld. Design van Michael Young en Katrin Petursdottir Young. Inter-Systems werkte mee aan de realisatie van dit project.

Corian toepassingen voor ziekenhuizen

Corian tabletten

Back to Top