Corian toepassingen voor elk interieur

Corian is een uniek materiaal dat de ontwerper de volle vrijheid geeft om de meest creatieve interieurontwerpen uit te werken. De Corian-toepassingen in Genk die Inter-Systems u aanreikt, lenen zich dan ook perfect voor het uitwerken van keukens en badkamers – eventueel in combinatie met Volkern.

Onbegrensde mogelijkheden voor badkamer en keuken

Met Corian kunnen naadloze overgangen worden gerealiseerd tussen afzonderlijke tabletdelen of tussen het tablet en de spoelbak. Een keukentablet van 6 meter uit één geheel? Een volledig naadloze douchecabine, maar mét een strak design? Een hoektablet in L-vorm met aan beide zijden een tablet van meer dan 4 meter, die samen één geheel vormen? Met Corian is dit allemaal mogelijk.

Brede waaier aan kleuren

Corian is verkrijgbaar in meer dan 100 inspirerende kleuren. De werkbladen zijn combineerbaar met een groot aantal integreerbare spoelunits, eveneens in Corian. Ze zijn bijzonder praktisch in gebruik, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en vlekbestendig. Een bijkomend voordeel is dat bij eventuele accidentele schade plaatselijk reparaties kunnen uitgevoerd worden. Zelfs kastdeuren en ladefronten of een volledig meubel in Corian behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de opties? Breng gerust een bezoekje aan onze showroom in Genk of neem contact op voor meer informatie.

Corian toepassingen voor ziekenhuizen

Corian tabletten