VAL DURA keukens en badkamers

Inter-Systems in Genk beschikt over een mooie productlijn voor keukens en badkamers – VAL DURA maatmeubilair – vervaardigd uit Volkern-plaatmateriaal (Resopal Massiv 13 mm). Dit plaatmateriaal wordt gebruikt voor zowel de frontjes van de deuren en de laden, als voor het binnenwerk van de kasten.

Waarom kiezen voor VAL DURA?

Volkern biedt heel wat voordelen voor keukens en badkamers. De panelen zijn 100% vochtbestendig en zullen dus nooit opzwellen of schimmels ontwikkelen als ze in contact komen met water, zelfs niet bij volledige onderdompeling. Het soortelijk gewicht van Volkern-panelen is bovendien meer dan tweemaal zo groot als dit van spaanderplaat.  Dit resulteert onder meer in een grotere stabiliteit en beduidend hogere slagvastheid. Dit laat bovendien toe om te werken met een dunnere plaatdikte, wat resulteert in een slanker en hedendaags design.

Passend bij elke stijl

De deurtjes, ladefronten en andere zichtbare kastdelen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma: van klassieke effen kleuren, natuurlijke houtmotieven tot gedurfde speelse en felle kleuren.  De kastcorpussen zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Van moderne loft tot landelijke woning, onze VAL DURA designkeukens en – badkamers passen bij elke stijl.

Inclusief werkblad en ingebouwde spoelunits

Het werkblad kan eveneens uitgevoerd worden in Resopal Massiv 13 mm. Dit kan in enkele plaatdikte van 13 mm of opgedikt tot 50 mm. Een interessant alternatief vormen onze werkbladen in Corian. Het grote voordeel is dat we deze als één naadloos geheel kunnen realiseren, ongeacht de opstelling of afmetingen. Bovendien kunnen de spoelunits en afdruipzones naadloos worden ingebouwd. Verder is het eveneens mogelijk om de frontjes van de kastdeuren te realiseren in Corian. Qua inbouwkeukenapparatuur geeft VAL DURA de voorkeur aan de producten van ATAG.

Bezoek onze showroom

Graag meer info over onze keukens en badkamers? We verwelkomen u graag in onze showroom in Genk. We zijn doorlopend geopend tijdens onze kantooruren, elke weekdag van 7.30 tot 12.00u en van 13.00 tot 16.30u. U kan ons ook altijd even contacteren via het contactformulier voor bijkomende inlichtingen.