Sanitaire cabines

... duurzaam ... functioneel ... economisch ... strak ... compact ...

Sani-Cab® : dit zijn sanitaire wanden, opgebouwd uit Volkern panelen (Polyrey of Trespa) 13 mm met beslag in hoogwaardig nylon en profielen in gemoffeld aluminium. Ook varianten in inox zijn mogelijk. Ons gamma bevat 4 types, voornamelijk verschillend in wijze van ophanging en esthetiek.

Onze standaardmodellen, type Alfa en Omega zijn voorzien van een boven(stabilisatie)profiel van gemoffeld aluminium, resp. rechthoekig of ovaal. De bevestiging aan de bouwkundige wanden gebeurd met aluminium profielen.

Type Delta en Delta a worden bovenaan verstevigd door een ronde stabilisatiebuis in nylon met stalen kern. Deze staat los van de wanden en is ermee verbonden met nylon buisklemmen. De bevestiging aan de bouwkundige wanden gebeurd met nylon U- of L-stukjes (delta) of aluminium profielen (delta a).

Bovenstaande types steunen allemaal op nylon voetsteunen. Dit in tegenstelling tot ons ophangsysteem: Type Master-Line, hier zijn geen voetsteunen nodig, er wordt gebruik gemaakt van een zwaarder stabilisatie profiel.

Ook volgende bijzondere toepassingen zijn mogelijk:

  

Back to Top