Duurzame en functionele sanitaire cabines

Voor sanitaire cabines in regio Genk hebben we een productlijn Sani-Cab, waarbij de focus ligt op een compacte en duurzame oplossing. Deze sanitaire wanden zijn opgebouwd uit Volkern-panelen (Polyrey of Tresp, 13 mm) met beslag in hoogwaardig nylon en profielen in gemoffeld aluminium. Ook varianten in inox zijn mogelijk. Ons gamma bevat 4 types, voornamelijk verschillend in wijze van ophanging en esthetiek.

Standaardmodellen

Onze standaardmodellen, type Alfa en Omega zijn voorzien van een boven(stabilisatie)profiel van gemoffeld aluminium – rechthoekig of ovaal. De bevestiging aan de bouwkundige wanden gebeurt met aluminium profielen.

Type Delta en Delta a

Deze types worden bovenaan verstevigd door een ronde stabilisatiebuis in nylon met stalen kern. Deze staat los van de wanden en is ermee verbonden met nylon buisklemmen. De bevestiging aan de bouwkundige wanden gebeurt met nylon U- of L-stukjes (Delta) of aluminium profielen (Delta a).

Ophangsystemen

Waar type Alfa, Omega en Delta steunen op nylon voetsteunen, zijn er bij ons ophangsysteem type Master-Line geen voetsteunen nodig. Ook wordt er gebruik gemaakt van een zwaarder stabilisatieprofiel.

Andere soorten cabines

Naast sanitaire cabines, kunnen we eveneens wisselcabines of kleutercabines met aangepaste motieven voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Inter-Systems in Genk. We staan steeds voor u klaar.