Val Dura - Keukens & Badkamers

Het basis plaatmateriaal gebruikt bij al ons VAL DURA maatmeubilair bestaat uitsluitend uitVolkern (Resopal Massiv 13mm), dit zowel voor de frontjes van de deuren en de laden, als voor het binnenwerk van de kasten.

Ten opzichte van andere courant toegepaste plaatmaterialen in de interieurbouw, biedt Volkern heel wat voordelen. De panelen zijn 100% vochtbestendig en zullen dus in contact met water, nooit opzwellen of schimmels kunnen ontwikkelen, zelfs niet bij volledige onderdompeling. Het soortelijk gewicht van Volkern panelen is bovendien meer dan tweemaal zo groot als dit van spaanderplaat.  Dit resulteert onder meer in een grotere stabiliteit en beduidend hogere slagvastheid. Dit laat bovendien toe om te werken met een dunnere plaatdikte, wat resulteert in een slanker en hedendaags design.

 

De deurtjes, ladefronten en andere zichtbare kastdelen zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma: van klassieke effen kleuren, natuurlijke houtmotieven tot gedurfde speelse en felle kleuren.  De kastcorpussen zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Van loft tot hoevewoning, onzeVAL DURA designkeukens (of –badkamers) passen in ieder concept!

   

Het werkblad kan eveneens uitgevoerd worden in Resopal Massiv 13mm. Dit kan in enkele plaatdikte van 13mm of opgedikt tot 50mm. Een interessant alternatief zijn onze werkbladen in Corian. Het grote voordeel is dat we deze als één naadloos geheel kunnen realiseren, ongeacht de opstelling of afmetingen. Bovendien kunnen de spoelunits naadloos worden ingebouwd, en afdruipzones kunnen in het tablet worden ingefreesd. Ook de frontjes van de kastdeuren kunnen gerealiseerd worden in Corian. De mogelijkheden met Corian zijn vrijwel eindeloos. We verwijzen naar de verschillende opstellingen in onze showroom.

    

VAL DURA geeft de voorkeur aan de inbouw keukenapparatuur van ATAG.  ATAG levert al meer dan 50 jaar topproducten, perfect in kwaliteit en gebruiksgemak, een visie die wij bij VAL DURAdelen.

Voor meer informatie i.v.m. onze keukens en badkamers verwelkomen wij u graag in onze showroom. Doorlopend geopend tijdens onze kantooruren, elke weekdag van 7.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30.

Referenties Keukens

Referenties Badkamers

Back to Top