Gespecialiseerd in Volkern-systemen in Genk
Inter-Systems

Inter-Systems is al sinds 1984 de expert op het gebied van Volkern-systemen in regio Genk en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Volkern is een veelzijdig materiaal en kan aangewend worden voor zowel professionele als particuliere doeleinden.

Voor professioneel gebruik

De specifieke eigenschappen van Volkern, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij leggen hierbij een bijzondere expertise aan de dag voor de opbouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen. Verder vervaardigen we ook producten zoals omkleedcabines en lockers voor zwembaden en maken we Volkern-systemen voor de farmaceutische sector en voedselindustrie.

Materiaal voor particuliere woningbouw

Vanwege het hygiënisch en onderhoudsvriendelijk karakter is Volkern ook een geschikt alternatief materiaal met toepassingen in particuliere woningen. Denk hierbij onder andere aan gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen, noem maar op. U vindt Volkern – in combinatie met de producten van Corian – ook terug in moderne badkamers en keukens.

Waarom kiezen voor Inter-Systems?

In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor elk project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst proberen wij steeds een concurrentieel voordeel te bieden.

Showroom en contact

Meer weten over onze producten? We verwelkomen u graag in onze showroom in Genk. Deze is doorlopend geopend tijdens onze kantooruren, elke werkdag van 7.30 tot 12.00u en van 13.00 tot 16.30u. Of neem gerust even contact met ons op voor bijkomende inlichtingen.