Wandbekleding in Volkern

Inter-Systems maakt wandbekleding op maat in Genk voor professionele toepassingen. Dit type van wandbekleding wordt dan ook voornamelijk gebruikt in operatiezalen van ziekenhuizen en in schoonmaakruimtes.

Waarom kiezen voor dit soort wandbekleding?

Het grote voordeel is dat deze High Pressure Laminate-panelen kunnen gepoetst worden met heel agressieve producten. Met dit soort bekleding bent u er zeker van dat de wanden na het schoonmaken 100% vrij zijn van bacteriën.

Op maat afgewerkt

Indien u ons duidelijke plannen bezorgt, kunnen we de panelen reeds exact op maat zagen. Alle gaten voor de elektrische en andere aansluitingen kunnen we ook voorfrezen volgens het plan. We labelen elk paneel in overeenstemming met de productietekeningen. Verder voorzien we alle nodige accessoires en/of achterconstructies om de panelen tegen de muur te monteren.

Hulp nodig?

Lukt het niet om de wandbekleding zelf te installeren? Indien u dat wenst, kunnen we een onderhoudstechnicus sturen om u op de werf in de omgeving van Genk of een andere regio te assisteren. Meer info? Neem zeker contact met ons op. We helpen u met veel plezier verder.