Welkom bij Inter-Systems

Inter-Systems verwerkt reeds sinds 1984 VOLKERN in allerhande toepassingen en is zowel op de Belgische als buitenlandse markt actief. Onze exportpartners hebben vestigingen in zowel West- als Oost-Europa.

De specifieke eigenschappen van VOLKERN, ook wel bekend als HPL (High Pressure Laminate) maken het materiaal uiterst geschikt voor toepassingen in vochtige en publieke ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers voor zwembaden, de farmaceutische-, vlees-, melk- en andere industrieën.

In nauwe samenwerking met onze partners en klanten streven we voor ieder project steeds naar het beste resultaat. Via geautomatiseerde productiemethoden, de ontwikkeling van intuïtieve modulaire producten, duidelijke handleidingen en een servicegerichte interne klantendienst trachten wij steeds een concurrentieel voordeel aan te houden.

Volkern is naast binnen- ook verkrijgbaar in buitenkwaliteit. Het wordt reeds veelvuldig verwerkt in gevelbekleding, bekleding van kroonlijsten, dakkapellen enz. Dit geldt zowel voor particuliere woningbouw als voor grote industriële projecten.

Sinds 2006 is Inter-Systems eveneens een erkend CORIAN-verwerker. Onze afzetmarkt is hierbij voornamelijk gericht op het aanleveren van werkbladen voor interieurbouwers en schrijnwerkers.

Vanwege haar hygiënisch en onderhoudsvriendelijk karakter is ook VOLKERN een uiterst geschikt alternatief voor particuliere interieurbouw. Inter-Systems lanceerde daarom in 2007 naast haar bestaande productgamma, een hedendaagse keuken- en badkamerlijn, 'VALDURA'genaamd. Deze lijn wordt enkel vervaardigd met Volkern en/of CORIAN.

Voor meer informatie over onze producten verwelkomen wij u graag in onze showroom. Deze is doorlopend geopend tijdens onze kantooruren, elke werkdag van 7.30 tot 12.00 u. en van 13.00 tot 16.30 u.

Het Inter-Systems team

Back to Top